Nieuwe bestuursvoorzitter LPO: Anneloes van den Broek

Home Forums Forum Nieuwe bestuursvoorzitter LPO: Anneloes van den Broek

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #1269

  Anneloes van den Broek nieuwe voorzitter Landelijk P-opleiders Overleg (LPO)

  Op 2 oktober 2019 is Dr. Anneloes van den Broek benoemd tot voorzitter van het landelijk P-opleidersoverleg door het bestuur van het LPO in de Algemene ledenvergadering. Zij volgt hiermee drs. Tonnie Prinsen (Dimencegroep) op.

  Anneloes van den Broek is Klinisch Psycholoog en tevens werkzaam als P-opleider bij GGz Breburg. Haar loopbaan kleurt zich door een combinatie van cliëntenzorg, opleiderschap en wetenschappelijk onderzoek.

  Als Klinisch Psycholoog, Psychotherapeut is Anneloes werkzaam op de afdeling Angst- Stemmingsstoornissen en Trauma van GGz Breburg. Zij is Gedragstherapeut, EMDR-practitioner en Psychotraumatherapeut.

  Als wetenschapper was Anneloes jarenlang voorzitter van de Commissie voor Wetenschappelijk Onderzoek van GGz Breburg, gedurende een aantal jaren coördinator van de academisch werkplaats Geestdrift namens GGz Breburg, bij Tranzo, Universiteit van Tilburg en lid van de METIGG kamer Zuid.

  Sinds 2010 is Anneloes als Praktijk- en sinds 2012 als P-opleider betrokken bij de Postacademische opleidingen psychologie. Vanuit deze rol heeft zij sinds 2016 zitting in het Dagelijks Bestuur van het LPO en participeerde zij in diverse landelijke werkgroepen. Zij was lid van de Opleidingscommissie Psychotherapie bij RINO Zuid en van het visitatiepanel van de Commissie Registratie en Toezicht (CRT) en betrokken bij de visitatie van het SPON en PDO/RINO groep. Tevens nam zij deel aan de Projectgroep Master-GZ aansluiting geïnitieerd door VWS. Sinds 2017 is zij regiehouder van de Pilot “Proeftuinen voor opleiden in samenwerkingsverband” in de regio Brabant.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.